سوئیچ شبکه
وظیفه سوئیچ شبکه اتصال تجهیزات داخل شبکه همچون کامپیتور، پرینتر و سرور به یکدیگر است. سوئیچ امکان اشتراک گذاری اطلاعات و برقراری ارتباط در شبکه را فراهم می کند و با اشتراک گذاری اطلاعات و اختصاص دادن منابع یک شبکه باعث صرفه جویی در هزینه ها و افزایش بهره وری شبکه می گردد. از دیدگاه قابل مدیریت بودن، سوئیچ های شبکه به سه دسته طبقه بندی می شوند: سوئیچ های غیر مدیریتی، سوئیچ های مدیریتی و سوئیچ های تحت شبکه (هوشمند).
از دیدگاه معماری و طراحی شبکه سوئیچ ها به سه لایه core، distribution و access تقسیم می شود. لازم به ذکر است که بسته به اندازه و کاربری شبکه انواع مختلف سوئیچ می تواند در یکی از این سه لایه مورد استفاده قرار بگیرد. لازم به ذکر است که سوئیچ های مختلف را می توان بسته به اندازه شبکه در یکی از این سه لایه مورد استفاده قرار داد و این سه لایه دسته بندی معماری سوئیچ ها در شبکه است و نه دسته بندی مدل های مختلف سوئیچ.
شرکت فاطر با پشتوانه تجربیاتی که به واسطه انجام پروژه های بزرگ و کوچک در داخل کشور و منطقه خاورمیانه داشته است توانایی دارد تا سوئیچ های مناسب این سه لایه را برای شبکه های گوناگون از برندهای مختلف و معتبر سراسر دنیا برای کارفرمایان محترم فراهم کرده و در داخل شبکه راه اندازی کند.