Image

چتر Wi-Fi (راهکار Wi-Fiسازمانی)

یک شبکه بی سیم هوشمند و کارآمد توانایی برقراری ارتباط با پوشش بهتر، ظرفیت بالاتر و ضریب اطمینان بیشتر نسبت به آنچه تا امروز مرسوم بوده را برقرار می کند. چتر Wi-Fi به شبکه ای اطلاق می گردد که به کاربران زیاد از یک سازمان که در یک محیط وسیع کار می کنند به صورت بی سیم خدمات رسانی می کند. سرویس چتر Wi-Fi از جمله سرویس هایی است که می توان آن را در داخل واحد ها و مشاعات به کاربران عرضه کرد.

چتر Wi-Fi در مشاعات

کاربرد های چتر Wi-Fi : پوشش wifi شهری ، هتل ها، مراکز آموزشی، سرویس دهندگان اینترنت بی سیم ، انبارها و...

توانایی خدمات رسانی به تعداد زیادی از کاربران به صورت همزمان،
توانایی پوشش محیط های وسیع و بزرگ

تعداد اکسس پوینت بالا

قابلیت اطمینان بالا و ارائه خدمات با کیفیت به کاربران

چتر wifi در داخل واحد

دریافت اینترنت
تلویزیون IPTV

سرویس هوشمند سازی

درب بازکن تصویری چند منظوره

برخی نمونه های اجرا شده پروژه چتر Wi-Fi

مجتمع مسکونی لوتوس مال

مجتمع مسکونی لوتوس مال

اجزای کلی شبکه چتر Wi-Fi

1. Access point
وظیفه access point به عنوان یکی از اجزای Wi-Fi سرویس دهی به کاربر نهایی است. کاربرانی که در محدوده access point قرار می گیرند می توانند از آن استفاده کنند. محل قرار گیری دیوارها، پنجره ها، تعداد کاربران همزمان و... از عواملی است که روی اندازه این محدوده تاثیر گذار است.

2. Central controller
این دستگاه هسته اصلی سیستم چتر Wi-Fi است و مدیریت تمام access point ها را بر عهده دارند. عملکرد این دستگاه روی کیفیت سرویس بسیار اهمیت دارد. وظایف central controller به شرح زیر می باشد:

  • Fast roaming
  • User load balancing
  • ایجاد یک شبکه Wi-Fi کامل و یکپارچه
  • توزیع فرکانس کاربران در یک اکسس پوینت
  • گزارش تعداد access point های فعال، تعداد کاربران فعال و غیر فعال
  • مدیریت کانال های فرکانسی
  • و...

3. نرم افزار اکانتینگ با راه اندازی شبکه چتر Wi-Fi شبکه را به دو صورت می توان در اختیار کاربران قرار داد: Open WiFi: در اختیار گرفتن شبکه برای همه کاربران بدون نیاز به کلمه عبور و بدون هیچ محدودیتی. Pre-shared Key: تعریف کلمه عبور برای شبکه و دسترسی دادن به افراد مجاز.

4. زیرساخت شبکه در زیر ساخت شبکه هایی که ظرفیت بالایی دارند، وجود سوئیچ های با ظرفیت بالا از اهمیت خاصی برخوردار است. اکثر شبکه ها از سوئیچ های POE پشتیبانی می کنند. روشن کردن و راه اندازی این سوئیچ ها از طریق پورت POE بهتر و آسان تر از تامین برق مجزا است و صرفه اقتصادی بهتری نیز خواهد داشت.

چالش های طراحی چتر Wi-Fi در مشاعات و داخل واحدها

افزایش روز افزون تعداد کاربران، امنیت و حفظ کیفیت سرویس برای تمام کاربران و... از جمله چالش های پیش روی شبکه چتر Wi-Fi است که در زمان طراحی و اجرای این سرویس باید تمامی آنها را مد نظر قرار داد. به عنوان مثال یکی از چالش های پیش روی این سرویس موانعی هستند از جمله نقاط کور و دیوار هایی که بخش اصلی و مشاعات از یکدیگر تفکیک می کند که موجب می شوند پوشش سراسری در محیط مورد نظر به درستی انجام نپذیرد و کیفیت شبکه دچار اختلال گردد. کارشناسان و طراحان شرکت فاطر در زمان نصب و راه اندازی این سیستم برای حل تمامی این مشکلات در کنار شما خواهند بود.

در فاطر چه کاری انجام میدهیم؟

ما در فاطر به عنوان مشاور، طراح، تامین کننده و مجری انواع شبکه های فیبر نوری و مس و همچنین توسعه دهنده انواع نرم افزار ها و سرویس های متنوع، قادر هستیم کلیه ی خدمات پسیو، اکتیو و سرویس های جریان ضعیف شما را به صورت یکپارچه و بر روی زیر ساخت ارتباطی فیبر نوری، طراحی و پیاده سازی کنیم.

تماس با ما

آدرس : نارمک جنوبی - بین چهارراه آیت و خاقانی - پلاک 499
تلفن گویا:   73065000-021   واحد بازرگانی:   4-73065111-021
ایمیل:   info[at]opticalfiberco.com
آدرس فروشگاه:   shop.opticalfiberco.com

شبکه های اجتماعی

نماد اعتماد

Search